digitální.názory.cz
 
Obrázek
 

Zbrusu nové služby v nabídce Gmail!

Možná jste si již všimli, že Gmail usilovně pracuje na svých službách. V mailových schránkách se v malé míře mění fonty, zrychluje se načítání aplikace, způsob zobrazování a mnoho dalších detailů. To vše bylo a je důkazem, že Gmail „neusnul na vavřínech“. Nyní se ovšem objevili informace o tom, čeho by chtěl Gmail dosáhnout. A vskutku, jestli se mu to povede, máme se na co těšit:)

Zde jsou shrnuty nejdůležitější z nich:
  • Barevné štítky  – Nové barevné štítky vám umožní lépe uspořádat e-maily. Jednoduše klikněte na vzorník barev vedle štítku a přiřaďte požadovanou barvu.
  • Neomezený protokol IMAP – Synchronizujte doručenou poštu mezi různými zařízeními ? ihned a automaticky. Bez ohledu na to, zda své e-maily čtete nebo píšete pomocí telefonu či počítače, změny, které provedete ve službě Gmail, uvidíte z každého zařízení, pomocí něhož budete přistupovat ke své doručené poště.Přejdete-li na adresu m.gmail.com, budete mít k dispozici plnohodnotnou službu Gmail, včetně zobrazení konverzace, vyhledávání a dalších funkcí.
  • Nové zdokonalené oznámení o zprávě – Již jste někdy odpověděli na zprávu, ale vzápětí zjistili, že na ni někdo lépe odpověděl těsně před vámi? Nyní se vám to již nestane. Pokud někdo odpoví na zprávu v době, kdy teprve čtete příslušnou konverzaci (nebo píšete odpověď), zobrazí se upozornění na novou zprávu. Kliknutím na možnost Aktualizovat konverzaci zobrazíte nové příspěvky.
  • Přeposlat vše – V zobrazení konverzace můžete pomocí nového odkazu Přeposlat vše v pravé části okna přeposlat celou konverzaci místo jediné zprávy.
  • Stažení e-mailů z ostatních účtů – Služba Gmail nyní může kontrolovat příchozí poštu i na ostatních e-mailových účtech, které používáte. Do služby Gmail můžete stahovat poštu (novou i starou) až z pěti dalších e-mailových účtů. Můžete pak dokonce vytvořit vlastní adresu ?Od:?, pomocí které budete posílat zprávy ze služby Gmail, které se však budou jevit jako odeslané z jiného vašeho e-mailového účtu. Mějte prosím na paměti, že poštu lze načíst pouze z účtů podporujících přístup pomocí protokolu POP3.
  • Zobrazit jako prezentaci – Nyní je možné otevřít přílohy ve formátu aplikace PowerPoint jako prezentace bez nutnosti stahování dalších nástrojů či souborů. Klikněte na tlačítko Zobrazit jako prezentaci vedle přílohy ve formátu PPT, u které chcete zobrazit náhled. Pomocí aplikace Dokumenty Google můžete otevřít také přílohy ve formátu DOC a XLS, takže můžete prohlížet přílohy aplikace Gmail, aniž byste opustili prostředí webového prohlížeče.
Více informaci o nových službách se můžete dozvědět na stránkách gmail.com.

Štítky: , , , ,

 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Archiv

Rubriky

Odkazy