digitální.názory.cz
 
Obrázek
 

Jak pečovat o nový zahradní nábytek?

Pořídili jste si zahradní nábytek, ale nevíte, jak se o něj starat? V tomto článku Vám poradíme s péčí o zahradní nábytek. V současnosti je na trhu široká nabídka zahradního nábytku, proto je těžké si ho vybrat. Před samotnou koupí nábytku, byste měly mít jasno, kolik péče tento nábytek vyžaduje. Starat se musíte o jakýkoliv kus nábytku, ať zahradní či do bytu. Zahradní nábytek se stává hitem současné doby. Některé rodiny si bez něj své zahrady nedovedou představit. Pro údržbu zahradního nábytku je připraveno na trhu celá řada účinných ochranných prostředků, které vám s péčí pomohou.  Při péči nábytku hraji velkou roli i materiál. V tomto článku se zaměříme na péči o dřevěný nábytek, nábytek z exotického dřevo a z plastového materiálu. Mezi nejpoužívanějšími materiály zahradního nábytku nalezneme zejména dřevo (borovice, smrk, buk), exotické dřevo či plast.

Péče o dřevěný nábytek

Pokud máte doma dřevěný nábytek, je vhodnou volbou schovat jej do suché a větratelné místnosti. Vlhké místnosti dřevěnému nábytku nesvědčí. Ve vlhkém prostředí dřevo špatně reaguje na změny počasí, proto může dojít k jeho pokřivení či ho může poskytnout plísní.

Péče o zahradní nábytek z exotického dřeva

Exotické dřevo je nejvhodnějším materiálem pro výrobu zahradního nábytku nábytku, protože jim neublíží nepříznivé přírodní podmínky. Pro kvalitní údržbu exotického dřeva je vyrobeno mnoho olejových přípravků, které dřevu nechají jeho zlatohnědý odstín. A jak pečovat o nejlevnější nábytek z plastu? Plastový zahradní nábytek je nejoblíbenějším typem zahradního nábytku, protože péče o plastový zahradní nábytek je nejjednodušší na údržbu. Stačí ho potřít navlhčeným hadrem a je to. Péči o jakýkoliv zahradní nábytek nepodceňujte, můžete si tak ušetřit dostatek času i financí.
 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Odkazy