Digitální názory
 
Obrázek
 

Archiv: Leden 2008

Dokáže počítač číst myšlenky?

20. 1. 2008

Vyřešení této problematiky je určitě snem nejednoho zbytečného badatele. Je to však možné? Je možné, aby počítač dokázal komunikovat s lidmi pomocí pouhé myšlenky? Pokračování »

Vyšetřování kyberzločinů: realita ?

10. 1. 2008

Dnes byl na serveru lupa.cz zveřejněn zajímavý článek o vyšetřování kyberzločinů. Celý článek je vlastně rozhovorem s nejmenovanou osobou, která se v okruhu této problematiky pohybuje. A jaký je tedy závěr? Pokračování »

Zajímavé webové stránky!

3. 1. 2008

V tomto článku bych rád poukázal na webové stránky, které stojí za navštívení. Jejich jedinečnost spočívá v řešení čistě „velikostního“ problému webové stránky a výsledky, které nabízejí, jsou fakt úchvatné! Však posuďte sami :) Pokračování »

Prohlížeče kam se podíváš.

3. 1. 2008

Dnešním dnem byla oficiálně vypuštěna final verze IE7Pro, což je rozšíření pro IE7, které má z Microsofťáckého prohlížeče dělat nástroj bezpečnější a použitelnější. Nedávno si na své přišli i příznivci prohlížečů s jádrem Gecko, které bezpochyby potěšilo vydání Firefoxu 3 Beta 2. Pokračování »

Vzpoura v přímém přenosu.

2. 1. 2008

Na YouTube je hromada zajímavých videí a tomu, kdo na server, patřící světoznámému Googlu, občas zajde, se nezřídka stává, že narazí na některé z nich. Mě dnes nadchla práce člověka, vystupujícího pod nickem „SatanicNun“, který si dal hromadu práce s videem, v němž skvěle zachytil vzpouru „virtuální bytosti“ :) Pokračování »

Už to vím! Vím, jak funguje počítač!

1. 1. 2008

Mnoho z nás si myslí, že ví o těch plechových skříňkách „skoro“ vše, ale stačí jeden nový, nám neznámý error, a opět dojdeme k závěru, že je prostě nemožné pochopit běh celé té plechové bedýnky. Pokračování »

 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Archiv

Rubriky

Odkazy