Digitální názory
 
Obrázek
 

Archiv: Duben 2008

Je tu konec největšího blogera u nás? Končí Radek Hulán?

22. 4. 2008

Byť tato událost není ničím nečekaným, svou nenadálostí rozhodně překvapuje. Pravděpodobně nejznámější český bloger a webový publicista Radek Hulán se rozhodl odprodat svůj projekt MyEgo.cz, podle jeho vlastních slov nejúspěšnější webzine v ČR. Prodej se uskuteční v aukci na serveru Webtrh.cz od prvního května tohoto roku. Pokračování »

Sorry vole, error

15. 4. 2008

Fejeton, převzatý z webzinu splat.cz, který stojí za přečtení. Pokračování »

Je to blbec, ale smát se mu budete - aneb Ríša “Tajný” a jeho streamování

10. 4. 2008

Jmenuje se Ríša, má pseudonym „Tajný“ a je mu víc než 13 let. Jeho slušnou várku komediálních videopokusů na Streamu shlédla už velká spousta lidí a i když mnozí z nich hovoří jasně o hlavním aktérovi jako o „největším dementovi“, denní návštěvnost videí stoupá a stoupá. Proč? Přesvědčte se sami:) Pokračování »

Česká televize začne v pátek vysílat seriál IT Crowd

7. 4. 2008

Už tento pátek začne druhý program České televize vysílat oblíbený seriál IT Crowd, u nás také známý jako Partička IT. Seriál bude uveden pod názvem ?Ajťáci? a vysílat se bude vždy v pátek po třiadvacáté hodině. Pokračování »

První vyhláška, se kterou budete nadmíru spokojeni!

6. 4. 2008

Ministerstvo financí a ministerstvo práce a sociálních věcí vydaly v nedávné době novou verzi zákoníku práce, jenž vstoupila v platnost 1.února 2008. Zajisté se ptáte, proč to píší, když vyhlášky a zákony se ustanovují „každou chvíli“. Ovšem tento dodatek se mezi ostatními vyjímá! Je totiž historicky prvním vydaným dokumentem od ministerstva, který snad potěší úplně všechny. Pokračování »

Co se to děje? O2 začala uplatňovat řízení datových toků!

3. 4. 2008

Jestli vám opravdu přišel Jarní dárek od O2 k nezaplacení, myslím že nyní Vaše zlost překročí obvyklé meze a hladina adrenalinu vzestoupí o 99%. Telefonica O2 sice FUP zrušila, ale… jen částečně. Zlé hlasy, které upozorňovaly na dovětek o „regulaci datového provozu“, nebyly daleko od pravdy. Pokračování »

Dnes je APRÍL …

1. 4. 2008

Ano, je to tak. Dlohou jsem přemýšlel, čím bych vám, čtenářům udělal „radost“ a pak se ke mně dostala e-mailem adresa jednoho webu, který mě doopravdy (ne)mile překvapil. Pokračování »

 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Archiv

Rubriky

Odkazy