Digitální názory
 
Obrázek
 

Archiv: Únor 2008

Jak vypadá lidské domino?

23. 2. 2008

No, řekněte, není to nádhera když se (velká) hrstka lidí spojí a vytvoří ohromné lidské domino? Tak až Vás někdo požádá o účast v takto velkolepém projektu (nebývají náhodou „velké projekty“ spolufinancované Evropskou unií ?), prosím nezkažte to a přidejte se :) Pokračování »

Potřebujete zpropagovat nový SW?

22. 2. 2008

Ano? V tom případě se nechte inspirovat světovým gigantickým magnátem Microsoft. Ten totiž využil pro propagaci nového Service Packu pro OS Vista nebývalého způsobu reklamy. Pokračování »

Problém s procesorem? Řešení …

20. 2. 2008

Nevyhovuje Vám rychlost Vašeho stávajícího procesoru. Máme pro Vás řešení, a i když nepatří k těm nejjednodušším, myslím, že za pokus to stojí :) Pokračování »

… Kdo z Vás to má!

20. 2. 2008

Tohle video snad ani koment nepotřebuje. Jiří Paroubek v něm dokazuje, jak máme skvělé politiky ať se to vezme z jakékoliv stránky. Však řekněte, kdo dokáže mluvit takto otevřeně o svým (oficiálních) příjmech?
Pokračování »

Hlásíte se na střední? Poradíme Vám

18. 2. 2008

Jo, já to říkám „furt“! Rozhodnout se v 15 letech co budu jednou dělat, a kam se proto hlásit na střední je přinejmenším blbost. A jelikož jsem si už tímto nesnadným a zatěžkávajícím úkolem prošel, mohu Vám tak nabídnout své služby, či alespoň postřehy, které jsem za ta léta „praxe“ posbíral. Pokračování »

To je finta !!!!

8. 2. 2008

Dokáže někdo z Vás udělat s vajíčkem takovejhle „šalamounskej“ kousek ? Řekl bych, že asi ne, nebo se snad pletu ??? Každopádně ten blázen na videu je fakt borec :) Pokračování »

Není krása jako krása

2. 2. 2008

Pro tento článek úvodník nenapíšu, každý ať si myslí co chce :). Jediné co sem vložím bude nadčasový citát : Rozdíl mezi archeology a kosmetiky je v tom, že ti první starožitnosti vyhrabávají a ti druzí je zasypávají. (Tím v žádném případě NENARÁŽÍM na níže uvedené video. ) Pokračování »

 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Archiv

Rubriky

Odkazy