Digitální názory
 
Obrázek
 

Archiv: Červen 2008

Jak zvýšit návštěvnost? Někteří (rádoby)blogeři už našli recept …

28. 6. 2008

Je až neskutečné, jak si někteří s tímto problémem dokáží poradit. Nějaký SEO „profík“ vymyslel „zázračnou“ metodu, kterou začalo následně aplikovat nemalé množství webových „pisálků“… přídáte se taky? :D Pokračování »

Origami aneb když už to někdo fakt umí …

28. 6. 2008

Vemte si několik papírů a „hrejte“ si s nimi tak dlouho, dokud z nich něco smysluplného nevytvoříte. Tak takto lze jednoduše a laicky vysvětlit, co to vlastně to origami je.  A jak vypadá vrcholná podoba origami v praxi? Pokračování »

Jak správně posilovat? Takhle určitě ne …

26. 6. 2008

Zajímá vás, co všechno si musí pořádný svalovec zažít, aby měl ruce jako ramena od jeřábu a břicho jako pekáč buchet? Pokračování »

I babička s nákupníma taškama může být někdy rovnocenným nepřítelem :)

25. 6. 2008

Nepodceňujte důchodce!! Stará paní v tomhle videu je jasným důkazem toho, že i oni Vás můžou někdy „položit na lopatky“ :) … Pokračování »

Billy’s Balls - trochu jiný pingpong

23. 6. 2008

K tomuhle snad žádný komentář připisovat nemusím. Jen kdyby někdo věděl, jak dlouho se tohle video natáčelo, ať mi to napíše na mail :) Díky Pokračování »

Nová Opera 9.5 konečně ke stažení! A v češtině!

12. 6. 2008

Zatímco Firefox stéle odkládá 3. verzi svého populárního prohlížeče, nová Opera 9.5 je od dnešního dne již k dispozici na oficiálních stránkách. A to dokonce i v češtině! Pokračování »

Jak udělat dobrý web? Jak získat návštěvníky? Známe Hulánův recept!

3. 6. 2008

Tak a je to na světě. Už víme, jak udělat z prostého webu něco, co se bude hodně přibližovat MyEgo.cz. Nevěříte? Věřte. Přišli jsme totiž na způsob, jakým Radek Hulán pomáhá svým webům k úspěšnosti … Pokračování »

 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Archiv

Rubriky

Odkazy