Digitální názory
 
Obrázek
 

Archiv: Září 2008

Origami návody ke stažení

23. 9. 2008

Origami, origami, origami … Fenomén, který si získal nespočet příznivců, jejich denní spotřeba papíru ohrožuje existenci deštných pralesů :) Pokračování »

Jak na 404 aneb inspirujte se u zkušenějších

22. 9. 2008

Jak vyřešit chbovou stránku 404? Jak taktně naznačit návštěvníkům, že jsou na „špatné adrese“? Možností je mnoho, pro inspiraci snad 100 postačí :) … Pokračování »

Nejlepší satelitní snímky počasí z celého světa

21. 9. 2008

 „Zahrajte“ si na meteorologa, využijte nejkvalitnějších satelitních snímků oblačnosti a předpovídejte počasí … Pokračování »

Čtenářský deník jednodušeji aneb stahuj povinnou četbu ve formátu MP3!

15. 9. 2008

Český Rozhlas se rozhodl „pohnout“ s leností českých studentů. Na začátku září spustil projekt, který u nás nemá obdoby – nabízí stahování povinné četby ve formátu MP3 a navíc zdarma! Pokračování »

Jak vytvořit úspěšný internetový obchod

13. 9. 2008

Mít internetový obchod se stalo nepsaným pravidlem skoro pro všechny, kdo to myslí s prodejem jakéhokoliv zboží vážně. Ovšem jak se prosadit v dnešní době, kdy je internet eshopy přehlcen? Dá se vůbec mezi konkurencí prosadit? Pokračování »

Mahjong connect aneb co teď frčí ….

9. 9. 2008

Mahjong asi není nikomu nutné blíže představovat. Herní systém ? tedy hledání shodných dvojic ? velice připomíná naše Pexeso, zde však situaci komplikuje navršení herních kamenů na sebe, takže některé z nich nejsou volně přístupné. Pokračování »

Kde končí inspirace a začíná kopie aneb kopíruji, kopíruješ, kopírujeme…

8. 9. 2008

Možná tomu nebudete věřit, ale na světě existují lidé, kteří nezávisle na sobě dokáží vytvořit prakticky totožné práce :) Pokračování »

Red Bull Freeride aneb vem kolo a pokoř metro nebo zlatý důl

4. 9. 2008

Co se stane, když biker vymění travnatý svah za tmavé ukličky rušného velkoměsta a nebo se „provětrá“ v podzemních stezkách zlatokopova dolu? Pokračování »

Jak vydělat na svém webu? Možností je plno, ale nejjednodušší je pouze jedna…

3. 9. 2008

Ano, je to tak. Ať má váš web denní návštěvnost třeba jen 5 UIP nebo naopak „necelých“ 5 000 000 UIP, vždy se dá jeho provoz nějakým způsobem zhodnotit… Pokračování »

Staň se slavnou osobností!

3. 9. 2008

Kdo z nás by nechtěl být slavný :) Jen si to představte – vaše fotky by byly všude – titulky předních světových magazínů, televize, plakáty, wallpapery, bankovky, známky, obrazy … prostě všude! Pokračování »

Stránka 1 z 212»
 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Archiv

Rubriky

Odkazy