Digitální názory
 
Obrázek
 

Archiv: Březen 2008

YouTube zvolil nejlepší videa

28. 3. 2008

Již druhým rokem volil největší videoserver světa, americký YouTube, nejlepší videa roku. Cílem bylo zvolit nejlepší kousky, nacházející se samozřejmě na stránkách youtube.com, a to sice ve dvanácti kategoriích. A jak hlasování dopadlo? Pokračování »

Nová kolekce Unihoc - opět jedno velké zklamání!

26. 3. 2008

Dnešním dnem vypustil největší výrobce florbalového „nářadí“, severská firma Unihoc, první „vlaštovky“ z nové kolekce – z kolekce 08–09. Respektive jen jednu „vlaštovku“. Ta má za úkol, stejně jako loňská Bamboo, přitáhnout zájemce z řad florbalové veřejnosti. Pokračování »

Evropská unie ruší Gmail

24. 3. 2008

Google nesmí v zemích Evropské unie používat pro své e-mailové služby název Gmail. Tento název je totiž téměř identický s názvem G-Mail, který byl zaregistrován o několik let dříve a v zemích Evropské unie je chráněn ochrannou známkou. Pokračování »

Taky Vám po Velikonocích vždy zbyde “kopa vajec”?

22. 3. 2008

Jako každý rok, i letos nás čekají Velikonoce! Fakt, nekecám :D A abych se alespoň v jednom příspěvku „podržel“ Velikonočního tématu, přiložil jsem pár obrázků, které Vám mají posloužit v řešení každoroční otázky: „Co s vajčky“? Pokračování »

Sněmovna má na své sítí umístěn keygen na Winrar!

19. 3. 2008

Od 16. března koluje internetem screen a link, který je jasným důkazem softwarového pirátsví na „půdě“ poslanecké sněmovny! Bohužel, ke mně se tato informace donesla až dnes ráno, a to byl již adresář smazán :(. Ovšem níže si můžete screen prohlídnout. Pokračování »

Web 2.0? Vydělávajte i bez něj

14. 3. 2008

Chtěli byste vědět, jak se dá vydělat válením se v posteli za 30 dnů skoro třista tisíc korun? Nic složitého, s poměrně malým úsilím to jde. Bude vás mrzet, že vás to už dávno nenapadlo? Pokračování »

USA má nový videoportál! Evropě však nedostupný!

12. 3. 2008

Dnešním dnem byl spuštěn nový videoportál Hulu.com. A od začátku ve velkém předčil všechna očekávání, především pro nás, Evropany. Pokračování »

Perličky ze školství :)

12. 3. 2008

Jako asi každý z Vás, i já strašně miluji školu. A proto jsem si dovolil vložit do tohoto příspěvku pár zajímavých fotografií se školní tématikou :). Pokračování »

Znáte slavné osobnosti?

12. 3. 2008

Znáte slavné osobnosti minulosti a současnosti? Dávali jste v hodinách dějepisu pozor? Našel jsem něco, co Vám ukáže jak na „tom“ jste. Tak se pohodlně usaďte a poznávejte! Pokračování »

Jarní dárek od O2 k nezaplacení

10. 3. 2008

Vzhledem k naléhání jednoho mého nejmenovaného „známého“ a současně čtenáře blogu digitalní názory, vypouštím po delší odmlce nový příspěvek. A to ne ledajaký! Tenhle potěší snad úplně všechny :D Pokračování »

Stránka 1 z 212»
 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Archiv

Rubriky

Odkazy