digitální.názory.cz
 
Obrázek
 

Sedět za svým PC a zároveň prohánět děravý míček bude již brzy možné! Chystá se florbalová hra FBL09

Píše se rok 2002 a v jednom neznámém gamerském „kanclíku“ (konkrétně to bylo studio UDS) dostává poslední „rady do života“ zbrusu nová florbalová hra, která má tomuto (zatím) neznámému sportu přinést větší zájem veřejnosti…

Od té doby se na „poli“ počítačově-florbalovém nic nedělo. Možná jen pár nadšenců se snažilo realizovat představu o přestavěném NHL 2007 ala florbal game, jiní zase jen vytvořili „velmi originální“ obal s nápisem Innebandy 2007, se kterým se pak chlubili na internetu … Přiznejme si však, že florbalovým nadšencům něco takového, jako je právě pc hra, chybělo – a to nejen k tomu, aby místo tréninků seděli doma u svých počítačů a zahřívali procesory – berme v potaz, že většina rozšířenějších sportů svoji pc hru má – a copak florbal je něco méně významného???

Nyní se píše rok 2008 a i když o tom ví jen malá hrstka lidí (která umí hledat :)), florbalovým nadšencům, kterým nestačí zmiňovaná první florbalová hra se 100procentním obsahem čtverečkované grafiky a se 100procentním čtvercovým pohybem něčeho, čemu hra říká hráči, se konečně blýská na lepší časy. Prodigium Game Studios totiž oficiálně rozneslo do světa informace o nově chystaném titulu pro Windows – informace o florbalové hře FBL09. A i přesto, že do vydání hry ještě „nějakej ten pátek“ zbývá (oficiální datum známo prozatím není), se již nyní můžete kochat fotografiemi a video sekvencemi, které Prodigium Game Studios zveřejnilo. 

Oficiální web hry FBL09

Galerie obrázku ze hry FBL09

Videosekvence ze hry FBL09

Štítky: , , , , ,

 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Archiv

Rubriky

Odkazy