digitální.názory.cz
 
Obrázek
 

VašeVánoce.cz ? potřebujete vědět, kdy a kde budou vánoční trhy?

Před několika dny na internetu vznikl nový vánoční web s názvem VašeVánoce.cz. Web se může pochlubit přehledným designem a především informacemi, které zatím na jiných webech nenajdete. Vždyť jaká byla práce dříve najít, kdy a kde se pořádají vánoční trhy. Na VašeVánoce.cz najdete datumy pořádání pro více než 20 trhů přehledně na jedné stránce. K těm nevýznamnějším nechybí ani popis a obrázek.

vanoce.jpg

Zajímavá je i sekce, která Vám umožňuje poslat vánoční přání. Zatímco ve většině obdobných systémů přání přijde na stránce obložené reklamou, na tomto serveru pošlete jen přání na speciální čisté stránce bez reklam. Příjemce si tedy nemusí prohlížet spoustu reklam a může se věnovat jen čtení Vašeho přání a nemá pocit, že mu posíláte jen nějakou reklamní stránku.

Třetí zvláštní sekce nese název Stromeček. Zde si každý zajisté rád prohlédne pravé české stromečky, jejichž obrázky posílají návštěvníci. Poslat obrázek vašeho stromku a pochlubit se můžete i vy.

Nechybí ani obecné sekce s informacemi o tom, kde se Vánoce vzaly, zvyky a tradice, vyzkoušené vánoční recepty, počasí na Vánoce a další.

Jaký bude mít web úspěch a jak si ho lidé oblíbí, to se uvidí o letošních Vánocích, které se již neodvratně blíží.

Přímé odkazy na web: Vánoce, Vánoční přání, Vánoční trhy

Štítky: , , , ,

 

All rights reserved l copyright © 2008 digitalni.nazory.cz

 
 
Blog

Galerie

Kontakt

Archiv

Rubriky

Odkazy